имам 146 JTD и нещо не върви от скоро тази кола... настъпвам газта не въри все едно е електронно спъната ходих на няколко сервиза никой не може да ми каже от каде е повредата. Масла, ремъци филтри всичко съм сменил махнал съм катрализатора ... нищо не става пак същия проблем... ако някой има идеи от какво може да е този проблем....
Известие
Collapse
No announcement yet.
146JTD проблем!!!
Collapse
X
-
ами каква диагностика закарах е на компютър да е вържат всички грешки които даде ги оправиха... момчетата от сервиза казаха че всичките харектеристики са в допостимите стойности... и пак същия проблем не варви... все едно е електроно спъната много странно( на магистралата на равно повече от 140 не иска ама с голям зор 140... на четвърта скорост повече от 100 не вдига 100-110 мах
( не знам от какво може да е...а този дебитомер за какво служи може ли от него да е...
Comment
-
Каква диагностика - като я мериха в движение ли беше - включваше ли турбината при меренето - колко надува и ей такива работи. Не съм разбирач просто ама си мисля че тея неща е редно да ти ги кажат.
Ти като караш - усещаш ли турбината като надуе?
Виж Бобо - неговата диагностика направи - може да ти помогне2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
-
тя колата си е в движение... никакви проблеми при палени или някакви шумове от двигателя.. нищо.. просто над 3000 оборота не върви бвно ускорява... не знам... турбината се чува като работи всичко е ок ама има някаде проблем и не мога да разберат от каде много странно... ако знаете някой сервиз където разбират от такива двигатели....
Comment
-
Първоначално публикувано от DeSSo?? ?????? ?? ? ? ????????... ??????? ???????? ??? ?????? ??? ??????? ?????? ?? ?????????.. ????.. ?????? ??? 3000 ??????? ?? ????? ???? ????????... ?? ????... ????????? ?? ???? ???? ?????? ?????? ? ?? ??? ??? ?????? ??????? ? ?? ???? ?? ???????? ?? ???? ????? ???????... ??? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? ?????? ?????????....
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
________
Mazda f platform pictureLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:46.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
10x ще видя къде да е закарам за диагностика... е то ако е дебитомер няма ли даго изкара на компютъра че има проблем там??? мм не знам колко надува турбината.... друго се сетих в момента свети ми лампичката на аирбега може ли да има някаква защита тази кола ако не е зареден аирбега да ограничава електронно колата... хмм не знам...
Comment
-
Първоначално публикувано от DeSSo10x ?? ???? ???? ?? ? ??????? ?? ???????????... ? ?? ??? ? ????????? ???? ?? ???? ?????? ?? ????????? ?? ??? ??????? ?????? ?? ?? ???? ????? ?????? ?????????.... ????? ?? ????? ? ??????? ????? ?? ?????????? ?? ??????? ???? ?? ?? ??? ??????? ?????? ???? ???? ??? ?? ? ??????? ??????? ?? ?????????? ?????????? ??????... ??? ?? ????...
________
List Of Toyota Vehicles HistoryLast edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:46.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от DeSSo10x ще видя къде да е закарам за диагностика... е то ако е дебитомер няма ли даго изкара на компютъра че има проблем там??? мм не знам колко надува турбината.... друго се сетих в момента свети ми лампичката на аирбега може ли да има някаква защита тази кола ако не е зареден аирбега да ограничава електронно колата... хмм не знам...2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от DeSSoи аз не знам ама уж се водят добри специялисти в дизеловите двигатели.. хммм ами ще е закарам на няколко места още и ще видим 10х момчетаЩе измериме налягането на турбината и има и още 1-2 вариянтя колата да не върви, и естественно ще провериме дебитомера - обикновенно когато диагностиката не е добра и диагностика незнае в какви параметри трябва да е дебитомера няма как да разбере че е заминал
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от DeSSo.. просто над 3000 оборота не върви бвно ускорява... не знам... ....
и си зими или БОШ по парт номер или оригинален от Вантотрейд/Ауто Италия - ок. 550лв
не се лъжи по "алтернативни" дебитомери - аз имам и такъв - е не е това истината...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment